Lækre opskrifter og kagebogkonkurrence - Søde sager med grøntsager af blogger sydhavnsmor.dk
Søde sager med grøntsager. En kagebogkonkurrence om lækre opskrifter med glutenfri kager med sæsonens grøntsager.

Kagebog konkurrence

SØDE SAGER MED GRØNTSAGER udloddes i konkurrence

Søde sager med grøntsager – Find lækre opskrifter, der er propfulde af sæsonens grøntsager og tilmed uden gluten. Deltag i konkurrencen om skøn kagebog her.

glutenfri kager med sæsonens råvarer
af SYDHAVNSMOR (May Silja Andersen Holm)

Deltag i kagebog konkurrencen Søde sager med grøntsager. Kagebogen byder på et sundt kageunivers, hvor hver opskrift er baseret på friske grøntsager, så det bliver nemt at snige gode fibre og vitaminer ind i de søde kreationer.

Kagebogen er opdelt i forår, sommer, efterår og vinter, så alle de søde sager laves med friske råvarer, der er i sæson. Find opskriften på en intens citronkage med pastinakker, små søde bærtærter med bund af jordskokker, fine romkugler med sød kartoffel og mange flere grønne kreationer.

Alle de lækre opskrifter er lavet med naturlig sødme, og de kan også nemt laves helt sukkerfri.

En kagebog fuld af lækre opskrifter med fuld knald på krydderier, nødder, bær og grøntsager.

Udgivelsesdato: 6. februar 2020, 160 sider, vejl. pris: 249,95 kr.

May Silja Andersen Holm aka Sydhavnsmor blogger på sydhavnsmor.dk om sunde opskrifter, rejser og kultur. Hun er uddannet pædagogisk antropolog og kostvejleder.

DU DELTAGER I KONKURRENCEN HER

Se flere konkurrencer her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kagebog konkurrenceSøde sager med grøntsager

Vi udlodder to eksemplarer af kagebogen Søde sager med grøntsager. Kagebogen udkommer 6/2 2020 og vi trækker de to vindere den 5. februar 2020 kl. 12. Vindere får direkte besked på mail; præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Ved deltagelse i konkurrencen tilmeldes du Hus & Have bladets nyhedsbrev der udsendes ca. 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes. 

Er du allerede tilmeldt nyhedsbrev kan du stadig deltage i konkurrencen her. Lodtrækning finder sted blandt alle tilmeldte mailadresser.