Nordtyskland har kendt for de mange hyggelige julemarkeder.
Julemarked i Nordtyskland - stemningsfuldt og hyggeligt. Perfekt til en lille miniferie.

KONKURRENCE “julemarkedsophold”

Vind et stemningsfuldt ”julemarkedsophold” for 2 personer i Nordtyskland

Happydays udlodder et hyggeligt og stemningsfuldt “julemarkedsophold” i Güstrow, Nordtyskland. Du deltager her.

Vintermørket bliver meget hyggeligere med en miniferie, og Ringhotel Altstadt har en rigtig fin beliggenhed i forhold til nogle af Nordtysklands mest berømte julemarkeder.

Rent faktisk ligger der syd for den danske grænse 2.500 originale tyske julemarkeder i smukke, historiske bykerner, hvoraf flere figurerer på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Og de trækker tusindvis af mennesker til hvert år med boder, der har alt, hvad julehjertet kan begære af gaveideer og søde sager, julestads og flittergran.
Disse julemarkeder er en årligt tilbagevendende tradition, som har mere end 350 år på bagen og stadig tænder julelys i øjnene på både kultur- og shoppingglade mennesker i hele Nordeuropa. De er et stykke levende kulturhistorie, som vi danskere kan opleve uden at skulle køre særligt langt, for nogle af de mest berømte julemarkeder.

Du finder en liste med julemarkeder her.

Der findes et stort udvalg af kør-selv-ferier på happydays.nu Her finder du miniferier, week-end ophold, juleferier, ski- og sommerferier.

Deltag i konkurrencen her og glæd dig til et par hyggelige dage. Konkurrencen slutter 30. september kl. 12, hvor vinderen trækkes og får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Præmien indeholder:
Julemarkedsferie i Güstrow inkl.

  • 2 overnatninger på Ringhotel Altstadt
  • 2 x morgenbuffet
  • Fri adgang til sauna
  • Fri udendørs parkering
  • Rabat på entré til Wildpark-MV
  • Rabat på kombi-billet til vand- og saunalandskab i badelandet Oase Güstow

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Julemarkedsophold konkurrenceVind et ophold i Güstrow

Deltag i konkurrencen om et ophold i Güstrow som beskrevet i teksten. Tilmeld dig Hus & Have bladets nyhedsbrev her, og du deltager automatisk i konkurrencen om julemarkedsophold. (Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrev, bliver din mailadresse naturligvis kun registreret én gang.)

Nyhedsbrev sendes ca. 2 gang om måneden, og kan til enhver tid afmeldes.

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev - Og vær med i vores lodtrækning om et fint bålfad MONTANA, bogen Mit efterår med blomster eller GRO - Grønne planter indendørs