Hoveddøren er det første man ser, når man træder ind i huset. Vælge facadedøre der matcher husets stil.

Inspiration til hoveddøren

Det hele starter ved hoveddøren. Det er det allerførste indtryk man får, og det første man, ser når man træder ind i hjemmet.

Inspiration til hoveddøren

Der findes mange ting at tage stilling til, når husets døre skal fornyes. Uanset om det er en hoveddør eller en anden facadedør, er der vigtige ting at tage stilling til. For eksempel anvendelse, type og materiale.

Sørg for at vælge hoveddør der matcher husets stilretning. Bliv inspireret til ny hoveddør nedenfor:

Skal det være en halvdør eller er døren en smal dobbelt hoveddør, så det er vigtigt at den dørplade som åbnes først er bredere – eller drejer det sig om en yderdør til terrassen. Der kan også være spørgsmål om flugtning af evt sprosser, skal dørens bundkarm være af træ eller aluminium og er en standard karmdybde på 11,5 cm nok.

Billeder udlånt fra Vinduespladsen.

Læs også SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU VINDUER OG DØRE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev - Og vær med i vores lodtrækning om et fint bålfad MONTANA, bogen Mit efterår med blomster eller GRO - Grønne planter indendørs
 

WILD konkurrenceForedrag med Helle og Uri Golman

Du deltager i konkurrencen om to billetter til foredrag med Helle og Uri Golman ved at skrive navn og mailadresse. Du tilmelder dig samtidig Hus & Have bladets nyhedsbrev, der sendes 2-3 gange om måneden med tips til hus og have samt gode tilbud. Du kan til enhver tid afmelde igen.