I stedet for at erstatte dårlig lugt med syntetiske kemikalier, kan lugten fjernes helt med et 100% naturprodukt.

Sådan fjerner du dårlig lugt effektivt og naturligt

Et specielt sammensat mineral kan helt naturligt opsuge og fjerne dårlig lugt.

Mange føler sig generet af dårlig lugt i hjemmet fra f.eks. husdyr eller rygning. Med en AirCleaner fra BioShop kan man naturligt og effektivt fjerne uønskede lugte, allergener, forurenende stoffer samt forhindre dannelsen af fugt.

Fjerner lugten uden at camuflere
Friskluft sprays og syntetiske kemikalier bruges ofte til at få oplevelsen af frisk luft i boligen. Lider man af allergi, kan disse produkter være til stor gene. BioShop AirCleaner er et 100% naturprodukt. Et specielt sammensat mineral opsuger naturligt gasser og lugte ved ionbytning. Derved fjernes lugten helt, i stedet for blot at blive camufleret af en anden lugt fra f.eks. friskluft sprays.

Kan bruges overalt
BioShop AirCleaner kan anvendes alle steder, hvor der er lugtproblemer. AirCleaner leveres i en pose, der let placeres der, hvor lugten skal fjernes. Du kan altså let undgå lugten af hund, kattebakke, røg, køleskab, skraldespand, septitank m.m.

De fine poser kan diskret placeres over alt i hjemmet.

Se mere på bioshop.dk eller få yderligere information på tlf.: 22 23 62 73.BioShop lugtfjerner fjerner lugt fra:

  • Sko og støvler
  • Tobaksrøg og mados
  • Septitanke
  • Badeværelse
  • Sommerhus
  • Hunde, katte gnavere
  • Køleskab
  • Lystbåd
  • Møbler og tæpper
  • Heste
Lugten i køleskabet fjernes og madvarer holder sig frisk længere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev - Og vær med i vores lodtrækning om et fint bålfad MONTANA, bogen Mit efterår med blomster eller GRO - Grønne planter indendørs
 

WILD konkurrenceForedrag med Helle og Uri Golman

Du deltager i konkurrencen om to billetter til foredrag med Helle og Uri Golman ved at skrive navn og mailadresse. Du tilmelder dig samtidig Hus & Have bladets nyhedsbrev, der sendes 2-3 gange om måneden med tips til hus og have samt gode tilbud. Du kan til enhver tid afmelde igen.