Du kan med fordel forberede køkkenhaven tidligt på sæsonen.

Tips til køkkenhaven

Selv om starten af marts er tidligt på køkkenhavesæsonen, kan du allerede nu begynde at klargøre køkkenhaven. Brug gennemsigtigt plastik til at tildække et stykke af jorden, hvor de tidlige kartofler skal gro. Det er tid til at lægge kartoflerne, når ukrudtet begynder at spire.

Se her hvorfor havearbejde er godt for dig.

Se hvad du kan gøre med løgblomster her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev - Og vær med i vores lodtrækning om et fint bålfad MONTANA, bogen Mit efterår med blomster eller GRO - Grønne planter indendørs
 

WILD konkurrenceForedrag med Helle og Uri Golman

Du deltager i konkurrencen om to billetter til foredrag med Helle og Uri Golman ved at skrive navn og mailadresse. Du tilmelder dig samtidig Hus & Have bladets nyhedsbrev, der sendes 2-3 gange om måneden med tips til hus og have samt gode tilbud. Du kan til enhver tid afmelde igen.