Har græsset svære betingelser i skyggen, kan du overveje at plante rhododendron.

Plant rhododendron hvor græsset har det svært

Er der skyggefulde steder i haven, hvor græsset måske har svære betingelser kan du i stedet lave et surbundsbed med rhododendron. En tommelfingerregel er, at jo større blade en rhododendron har, jo bedre kan den tåle skygge – og omvendt; jo mindre blade en rhododendron har, jo bedre kan den tåle sol.

Spørg dit plantecenter til råds.

Sådan kan du undgå mos i græsset – se her.

Så hvordan du tyvstarter køkkenhaven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev - Og vær med i vores lodtrækning om et fint bålfad MONTANA, bogen Mit efterår med blomster eller GRO - Grønne planter indendørs
 

WILD konkurrenceForedrag med Helle og Uri Golman

Du deltager i konkurrencen om to billetter til foredrag med Helle og Uri Golman ved at skrive navn og mailadresse. Du tilmelder dig samtidig Hus & Have bladets nyhedsbrev, der sendes 2-3 gange om måneden med tips til hus og have samt gode tilbud. Du kan til enhver tid afmelde igen.